Izvor:
25.05.2016 u 18:55
0

POZNATI GLUMAC OTKRIVA: Holivud je leglo organizovanog SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA DECE!

Govoreći za Sundej Tajms, holivudski glumac Elajdža Vud rekao je kako je bio zaštićen kao dete, najviše zahvaljujući majčinim savetima i zabrani da ide na zabave na kojima su njegovi vršnjaci "vrebani". Poredio je ta iskustva sa profilom seksualnog zlostavljača televizijske zvezde Džimija Sevila.

Svi smo odrasli uz Sevila. To mora da je devastirajuće. Ali očito se nešto veliko dešavalo u Holivudu. Sve je bilo organizovano. Ima mnogo zmija u ovoj industriji – ljudi kojima je važan samo lični interes – rekao je Vud.

Istakao je da ima osećaj da takvi zločini kontinuirano prolaze nekažnjeno jer žrtve ne govore o tome glasno.

To je tragedija pokušati da otkrijete ono što se desilo nevinim ljudima. Žrtve koje pokušaju progovoriti o tome bivaju "zdrobljene" i njihovi životi bivaju nepovratno oštećeni – naglasio je popularni glumac.

Optužbe na račun uglednih osoba povećane su tokom poslednjih godina. Prošle godine dokumentarac "An Open Secret" naveo je slične zaključke o zlostavljanju djece u filmskoj industriji. Godine 2012. glumac Kori Feldman progovorio je o strahu koji je osećao 1980-ih godina jer je bio okružen "zlostavljačima", a 15 muškaraca su kao lešinari "obletali oko njega".

Osnovana je i grupa koja pomaže zlostavljanoj deci-glumcima "Bizparentz" koja tvrdi kako je do sada pomogla 100 žrtava te da ih čekaju slučajevi koji će udariti Holivud poput cunamija.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay, Twitter/ComplexPop

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter