Izvor:
23.05.2016 u 03:48
0

DRAMA NA NEBU: Putnik pokušao tokom leta da OTVORI VRATA I ZAPALI CIGARETU

Avion nemačke kompanije Lufthaza, koji je leteo iz Minhena za Vankuver, bio je primoran da sleti u Hamburg jer je jedan od putnika počeo da paniči, pokušavši da otvori zadnja vrata letelice na visini od skoro 12.000 metara da bi zapalio cigaretu, objavio je danas Si-Bi-Si njuz.

Zvaničnici Lufthanze su potvrdili da je posle incidenta putnik izveden iz aviona koji je morao da skrene s putanje i sleti u Hamburgu, kao i da je istraga u toku. Prema rečima putnika Dena Ioša, u zadnjem delu aviona je jedan muškarac vrištao i vikao i pokušavao da otvori vrata.

"Očigledno je i pre leta bilo problema s njim, ali su ipak odlučili da polete. Pretpostavljam da je u vazduhu sve više bio uzrujen i da je pokušao da upali cigaretu. Vikao je i vrištao", kazao je Ioš.

Ioš je pohvalio pilota, navodeći da je sve držao pod kontrolom i bio miran.

Izvor:Tanjug
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter