Izvor:
10.03.2017 u 22:55
0

MELANIJA PROGOVORILA O SEKSU SA TRAMPOM: Oni to rade više puta nedeljno

Kao Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp je pod konstantnom lupom javnosti, ali s obzirom na to da je godinama udata za donedavno kontroverznog biznismena i medijsku zvezdu, a odnedavno i kontroverznog predsednika, njeno iskustvo s medijima nije zanemarljivo.

Dok njen muž ima prilično grozan odnos s medijima, označavajući sve što pročita, čuje i vidi, a što mu se ne sviđa, kao lažne vesti, Melanija je oduvek bila sklonija komunikaciji s novinarima i otkrivanju privatnih detalja o svom životu.

Najdrastičniji primer toga je telefonski intervju koji su ona i Donald dali 1999. godine radijskom voditelju Hauardu Sternu, koji je išao uživo pa nije bilo mogućnosti naknadnog uređivanja. Pravi gost je bio Tramp, koga je Stern u jednom trenutku zamolio da mu da na telefon "onu žensku iz svog kreveta", misleći na Trampovu tadašnju devojku, a kasnije suprugu Melaniju.

Tramp ih je rado spojio, a Stern je započeo: "Ti si tako seksi, video sam tvoje fotografije. Ne mogu da verujem, ti si san. Da ti kažem jednu stvar, želim da obučeš najseksi stvar koju imaš. Šta ćeš obući?".

– Oh, u redu. Neću ti reći, vidćeš – odgovorila je Melania na lošem engleskom.

Kad je Stern nastavio da ispituje Melaniju šta ima na sebi, ona mu je odgovorila:

http://images.happytv.tv/var/resizes/VIP/melanija-tramp-01.jpg?m=1487273158

– O, ne baš puno. Skoro sam gola.

Slušaocii su potom mogli da čuju Sterna kako najavljuje da će sad skinuti pantalone, a potom je nastavio da ispituje Slovenku o seksualnom životu s Donaldom. Ona je bez imalo stida odgovorila da im je seks "super, super" i da se seksaju i više nego jednom dnevno. Priznala je da nikad ne uzima novac iz njegovog novčanika, a nije želela da kaže da li želi da se uda za Trampa.

Stern joj je na kraju uputio par komplimenata na račun bujnih grudi, a Tramp je potvrdio da je Melanija tokom razgovora bila potpuno gola.

Ako vas baš zanima ovaj razgovor, možete ga poslušati:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter