Izvor:
10.03.2017 u 17:02
0

NAPAD SEKIROM U DISELDORFU: Krvoproliće izvršio napadač poreklom sa Kosova! (VIDEO)

Policija je u Diseldorfu uhapsila muškarca (36) nakon napada sekirom na železničkoj stanici u kom je devet ljudi povređeno, od kojih je troje s teškim povredama.

Osumnjičeni tridesetšestogodišnjak, je prema poslednjem saopštenju diseldorfske policije, s Kosova, nastanjen u nemačkom gradu Vupertalu udaljenom 28 kilometara od Diseldorfa.

Policija navodi i da osumnjičeni za napad sekirom ima „očigledne psihičke probleme“, prenosi "Raša tudej".

Iz policije je ranije saopšteno da je osumnjičeni muškarac poreklom sa prostora bivše Jugoslavije.

Napad sekirom dogodio se u četvrtak oko 21 h, a policija je najpre saopštila da je povređeno pet osoba, da bi kasnije obavestila da je broj povređenih porastao na sedam, od kojih je troje teško povređeno, a potom da je povređeno devet osoba. Stanje povređenih je stabilno.

Policija je pronašla sekiru kojom je izveden napad, ali u početku nije bilo jasno da li je napadač delovao sam ilči je ima saučesnike. Zabunu je izazvao snimak sa sigurnosne kamere, na kojem se videla još jedna osoba kako beži sa mesta zločina.

Nakon preliminarne istrage, policija je potvdila da je verovatno da je ranjavanje sekirom delo jednog čoveka.

Kako je navedeno iz policije, osumnjičeni je pobegao iz policijske stanice i skočio sa mosta nedaleko od železničke stanice, pri čemu je povređen.

Motivi napada za sada nisu poznati.

„Nećemo koristiti reči „divljanje“ ili „terororizam““, rekao je portparol policije, preneo je Rojters, dodajući da nije bilo ozbiljnih pretnji od novih napada.

Tanjug
Foto:News Executive

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter