Izvor:
19.05.2016 u 17:56
0

PRE NESTANKA: Ovo su POSLEDNJE REČI PILOTA pre nego što je iščeznuo sa radara!

Pilot aviona Idžiptera, koji je rano jutros nestao nad istočnim delom Mediterana, u poslednjem kontaktu sa kontrolom leta nije pomenuo da postoji bilo kakav problem, saopštila je civilna avijacija Grčke.

Kontrolori leta su kontaktirali pilota dok je avion bio na visini od 11.00 metara (u blizini Atine)… ali nije pomenuo problem – rekao je šef grčke civilne avijacije Konstantinos Licerakos za televiziju Antena, preneo je AFP.

Istovremeno, grčke vlasti su saopštile da je potraga za mogućim olupinama aviona u oblasti južno od ostrva Karpatos i dalje u toku, ali da zasad ništa nije uočeno.

Dosad apsolutno ništa nije pronađeno – rekao je Rojtersu zvaničnik obalske straže.

Tanjug
Foto: Twitter/itvnews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter