Izvor: Tanjug
23.01.2021 u 21:48
0

KORONA NE JENJAVA: U Albaniji i dalje raste broj obolelih – 786 novoobolelih

U Albaniji je danas od 3.513 testiranih na kovid-19 bilo pozitivno 786 osoba, što predstavlja 22 odsto od broja testiranih, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

Nakon novogodišnjih i božićnih praznika nastavlja se porast broja obolelih iz dana u dan, ističu u Ministarstvu zdravlja, prenosi agencija MIA.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE O KORONI: Ove dve stvari izazivaju TEŽE OBLIKE kovida

NIŠTA OD MEČA: Otkazana utakmica Partizana i FMP zbog korone!

PROCES ĆE POTRAJATI: Poznati advokat otkrio koliko će trajati suđenje Miki Aleksiću i šta je PROBLEM

Italija preispituje svoj plan vakcinacije

LEKARI APELUJU: Ne razgovarajte u javnom prevozu, smanjite rizk od širenja korone

„Tokom poslednja 24 sata preminulo je sedam osoba od posledica infecije korona virusom, čime je ukupan broj žrtava kovida-19 dostigao 1.310. Dobra vest je što raste i broj onih koji su se oporavili od kovida-19, od juče je ozdravilo 489 pacijenata, ukupno ih je 43.384“, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

Aktivnih slučajeva je, kako navode iz ministarstva, 26.747.

U četiri kovid bolnice leči se 271 pacijent. Na intenzivnoj nezi leži 19 pacijenata, od kojih je četvoro na respiratorima.

Prema zvaničnim podacima, do sada je terstirano 331.287 građadna, a od tog broja je pozitivno oko 23 odsto.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter