10°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Objektiv

PLANIRALI ATENTAT NA TRAMPA! Da je pobedio na izborima čekala bi ga Kenedijeva sudbina!

Očigledno je da demokratama, ali i većini republikanaca u Americi nije dovoljno to da što pre oteraju Donalda Trampa iz Bele kuće, već njihove apetite može zadovoljiti samo činjenica da se on neće više baviti politikom. Establišment u Americi se neće zadovoljiti prostim odlaskom Donalda Trampa u političku penziju, već kako bi bili sasvim sigurni, prave paklen oproštaj kako bi ga zauvek poslali u istoriju. Naime, demokrate svojski žele, a u toj želji im svesredno pomažu i republikanci, da u Senatu gde imaju prostu većinu, izglasaju da, do inauguracije novog predsednika Džoa Bajdena, Trampa više nikada ne vide na političkoj pozornici SAD i time ga liše godišnje penzije od nešto više od 200.000 dolara.

MEDIJSKI TEROR

 

Kako tvrde dobro obavešteni izvori u Vašingtonu, Tramp je svojeglav i ne sluša baš puno ono što mu se kaže. Republikanci su s njim imali velike probleme.

Za sprovođenje svoje politike, kako spoljne tako i unutrašnje, nije se nikada ni sa kim konsultovao, često je menjao saradnike koji su bili privrženiji stranci nego njemu, što je rezultiralo čestim promenama u njegovom kabinetu.

Zbog čestog ignorisanja glavnih elektronskih medija, Tramp je pribegavao da se svetu, ali i građanima Amerike obrati preko društvenih mreža, međutim, i tu je došlo do neviđene cenzure javnog prostora, što je nezapamćeno u istoriji interneta. Jednostavno, blokiran je sa svih strana i kao takav će ostati upamćen po neviđenom medijskom teroru.

MOGUĆ ATENTAT

 

Sagovornik Objektiva tvrdi da je kojim slučajem na nedavnim predsedničkim izborima došlo do drugačijeg rezultata, i Tramp kojim slučajem pobedio, ne bi bio nemoguć scenario njegovog uklanjanja fizičkim putem, atentatom.

Jednostavno, postao je veliki kamen spoticanja i prepreka zbog kojeg su mnogi moćni ljudi, ali i lobi grupe gubile u finansijskom smislu.

Gubitak na izborima je olakšao njihovu ideju o fizičkom uklanjaju, sada je u planu njegovo sklanjanje na policu političke istorije.

 

VEĆE OD CENZURE

 

Izvršni direktor Tvitera Džek Darsi, izneo je planove za dalekosežnu akciju na ovoj društvenoj mreži, otkrivaju snimci koju su procurili od insajdera kompanije, što implicira da će kampanja cenzure trajati i posle inauguracije novog američkog predsednika Džoa Bajdena. Na snimku Dorsi nagoveštava velike restrikcije na Tviteru u narednim mesecima nakon što je trajno ugašen nalog Donalda Trampa.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar