Izvor:
16.02.2017 u 20:49
0

Nešto se sprema: NEMAČKA SE NAORUŽAVA, KAO NIKADA DO SAD, PRATE JE JOŠ NEKE ČLANICE NATO!

Nemačka je potpisala niz sporazuma sa svojim NATO partnerima o zajedničkoj kupovini teretnih aviona, podmornica i razvoju novog oružja.

Detalji ugovora, u koji je agencija Asošiejted pres imala uvid, pokazuju nameru Nemačke da kupi osam teretnih aviona "Erbus A330", uz pomoć Holandije i Luksemburga, ako se Norveška i Belgija priključe sporazumu.

NATO partneri dugo se bore da obezbede dovoljno aviona za prevoz trupa i opreme.

Nemačka i Norveška takođe planiraju da kupe šest podmornica i da zamene zastarele raketne sisteme.

Berlin sarađuje sa Francuskom na stvaranju manje vatduhoplovne transportne jedinice za specijalne operacije i pomoć nemačkim državljanima koji se nađu u nevolji u inostranstvu.

Dogovor o kupovini novog naoružanja i opreme usledio je nakon pritiska administracije američkog predsednika Donalda Trampa na članice NATO da povećaju izdvajanja za odbranu.

Beta
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter