Izvor:
16.02.2017 u 19:15
0

Američki mediji tvrde: PUTIN IMA ŠPIJUNE U BELOJ KUĆI, ZNA SVAKI DETALJ!

Američke obavještajne agencije skrivaju osetljive informacije od predsednika Donalda Trampa, u strahu da bi mogle završiti u ruskim rukama, javljaju američki mediji.

– Od 20. januara, radimo pod pretpostavkom da Kremlj ima svoje uši unutar situacijske sobe u Bijeloj kući, rekao je visokorangirani funkcioner Pentagona za New York Observer.

– Nema više mnogo toga što Rusi ne znaju u ovom trenutku, dodao je.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/bela-kuca-01.jpg?m=1464630914

U protekle tri nedelje, Nacionalna sigurnosna agencija (NSA) prestala je da šalje posebne izveštaje samo za predsednika, dok su ostale agencije počele ograničavati podatke koje dostavljaju – ne navodeći izvore ili način na koji su došli do podataka.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Tramp-03.jpg?m=1464398968

Tramp je u međuvremenu lansirao novi val napada na obavještajnu zajednicu. Nakon što je početkom tjedna zatražio ostavku svojeg savjetnika za nacionalnu sigurnost Mikea Flynna, jučer je na konferenciji za medije stao u njegovu odbranu i za njegov odlazak optužio obaveštajne agencije koje su dopustile ilegalno curenje podataka.

Ruski predsjednik Vladimir Putin u četvrtak je izjavio kako bi ruske i američke obavještajne agencije trebale više surađivati, javlja Sky.

– Apsolutno je jasno da, u području borbe protiv terorizma, sve bitne vlade i međunarodne grupe bi trebale djelovati zajedno, izjavio je.

Foto: PrintScreen putin.kremlin.ru

Foto: Wikipedia.org

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter