Izvor:
16.02.2017 u 02:21
0

TRAGEDIJA U STUDIJU: Novinari upucani dok su vodili program, emisija išla uživo na Fejsbuku! (VIDEO)

Novinar i voditelj Luis Manuel Medina snimao je telefonom emisiju i emitovao je uživo na Fejsbuku kada je pogođen, a na snimku se vidi kako naoružani muškarac prekida emisiju i ženu kako panično viče "Pucnjava!"

Dva novinara na radiju upucana su u Dominikanskoj Republici dok su uživo vodili emisiju, a tom prilikom povređena je i jedna žena. Policija je nakon ubistva uhapsila tri osobe, za koje je navedeno da nisu osuđivane, a motiv je nepoznat.

Kako se navodi, novinar i voditelj Luis Manuel Medina snimao je telefonom emisiju i emitovao je uživo na Fejsbuku kada je pogođen, a na snimku se vidi kako naoružani muškarac prekida emisiju i ženu kako panično viče "Pucnjava!"

Njegov snimak objavila je agencija Storyful, navodeći da se pucnji mogu čuti u poslednjih 20 sekundi snimka, nakon čega je emitovanje prekinuto.

Posted by Luis Manuel Medina on 14hb Februari 2017

Osim Medine, ubijen je i producent Leo Martinez.

Policija je saopštila da se ubistvo desilo u utorak u mestu San Pedro de Macoris, istočno od prestonice Santo Dominga. To nije prvi put da novinare ubijaju tokom emisije. Dva američka novinara ubijena su 2015. godine tokom televizijskog izveštavanja uživo.

Izvor: Al Jazeera
Foto: Twitter/olisatv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter