Izvor: Alo.rs
23.11.2020 u 20:08
0

Direktor SZO UPOZORIO da POSTOJI RIZIK vezan za vakcinu PROTIV KORONE!

Tedros Adanom Gebrejesus je dodao da je hitno potrebno obezbediti 4,3 milijarde dolara za šemu deljenja vakcina u svetu.

Postoji rizik da siromašni i ranjivi budu zgaženi u stampedu oko vakcine protiv korona virusa, izjavio je danas direktor Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedros Adanom Gebrejesus i dodao da je hitno potrebno obezbediti 4,3 milijarde dolara za šemu deljenja vakcina u svetu.

Tedros je govorio na virtualnom brifingu u Ženevi, navodi Rojters.

OVO MORATE ZNATI

DRAMA U BARU: Porodica ZARAŽENOG pacijenta POLOMILA VRATA bolnice! (VIDEO)

HOROR U RIPNJU: Prolaznik našao LJUDSKU LOBANJU u šumi!

PAO BEOGRADSKI RAZBOJNIK Lažnim pištoljem otimao pazare

Na desetine zemalja se prijavilo za globalni plan vakcinacije poznat kao KOVAKS, koji je oformio SZO i grupa za vakcine GAVI kako bi obezbedili vakcine za zemlje koje ne bi mogle sebi da ih priušte na drugi način.

Do sada je prikupljeno pet milijardi dolara, uključujući više od 600 miliona dolara od Nemačke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter