Izvor: Tanjug
27.09.2020 u 20:22
0

MAKRON: Hezbolah da razjasni da li je partija ili milicija

Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je danas da libanski Hezbolah mora da razjasni narednih nedelja da li je ozbiljna politička snaga koja će pomoći implementaciji mape puta u Libanu ili je vojna formacija koja deluje po nalogu Irana.

„Mora da se postavi pitanje Hezbolahu i nama. Da li je on stvarno politička partija ili sledi logiku koju diktira Iran i njegove terorističke snage“, rekao je Makron na konferenciji za novinare.

On je naveo da želi da vidi sledećih nedelja da li je to moguće razjasniti.

SAZNAJTE I OVO…

„NIJE IZDRŽALA“ TUGA U NIŠU: Preminula DEVOJČICA iz Obreža koju je rođak udario automobilom

U STANU NA NOVOM BEOGRADU KOJI JE GOREO ŽIVI PORODICA SA DECOM: Kuljao OBLAK crnog dima, nesreća IZBEGNUTA spletom OVIH okolnosti!

POTRESNA ISPOVEST majke nastradalog pilota: Stalno smo ŽIVELI U STRAHU, obistinilo se NAJGORE!

PUTEVI SRBIJE: Zatvoren saobraćaj na petlji Umčari

„Nisam naivan, ali moramo da stignemo do kraja ovog prvog puta“, dodao je Makron.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter