Izvor: mediji
20.09.2020 u 11:09
0

HOROR! Raskomadao RODITELJE i SKUVAO ih u loncu?! (VIDEO)

Slučaj koji je potresao svet

SAZNAJTE JOŠ

REKTORKA BEOGRADSKOG UNIVERZITETA NAJAVILA: Od oktobra sledi OVAJ model nastave

STANOVNIŠTVO U SRBIJI SVE STARIJE, ali ima jedna OHRABRUJUĆA vest!

ISPOVEST PACIJENTA 1133: Primila sam eksperimentalnu VAKCINU i sada sve što OSEĆAM je…

Tridesetdvogodišnji Džoel Gaj Mlađi (32), optužen da je raskomadao svoje roditelje i kuvao glavu svoje majke u loncu punom kiseline kako bi rastopio delove njenog tela, zatražio je da bude pogubljen u slučaju da ga se proglasi krivim.

On je ovaj zahtev izrekao u utorak na sudu u Noksvilu u američkoj saveznoj državi Tenesi. Optuženi je ranije ove nedelje dva zahteva uputio sudu, u kojima traži da ga osude na smrt.

– U slučaju da budem proglašen krivim za ubistvo prvog stepena, dajem slobodu sudu da me osudi na smrtnu kaznu ili doživotni zatvor bez mogućnosti pomilovanja – napisao je Gaj.

Uprkos zahtevu za pogubljenjem, Gaj Mlađi nije za sada priznao da je ubio svoje roditelje.

PROČITAJTE I OVO

„VIDELI SMO TELO NA ŠOFERŠAJBNI“ Potresna svedočenja očevidaca nesreće u Surčinu

VOZAČI, OPREZ: Pojačana kontrola saobraćaja od ponedeljka

ZVEZDA PONOVO SLAVILA: Lojd BRILIJAO SA 29 POENA!

– Ovaj zahtev ne predstavlja priznanje krivice, niti njegov sadržaj treba tumačiti kao dokaz o krivici – dodao je.

Policija okruga Noks smatra da su Džoel Gaj i njegova supruga ubijeni između 25. i 26. novembra 2016. godine. Njihova tela pronađena su raskomadana, a neki delovi tela su bili spakovani u plastične posude.

Gaj Džunior je optužen da je pokušao da se reši dokaza ubistva umakanjem delova tela svojih roditelja u kiselinu. Policija je pronašla glavu njegove majke u loncu koji je stajao na šporetu.

Detektiv Džeremi Makord, koji je vodio istragu o ovom dvostrukom ubistvu, rekao je 2018. godine da je to bilo njegovo „najstravičnije iskustvo u policiji, odnosno u celom životu“. Kazao je da je „krvi bilo svuda… na zidovima i na podu“.

Prema navodima tužilaca, roditelji su Gaju Junioru nekoliko dana pre ubistva rekli da više neće da mu daju novac. Optuženi je u to vreme živeo u Baton Ružu u Luizijani, ali je tokom Dana zahvalnosti boravio kod roditelja. Likvidirao ih je dan ili dva nakon praznika.

Suđenje Gaju Junioru trebalo bi da počne 28. septembra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter