Izvor:
23.01.2017 u 14:21
0

Strahovito nevreme pogodilo jug zemlje: POGINULO 14 OSOBA, proglašeno vanredno stanje u sedam okruga! 

Najmanje 18 ljudi poginulo je tokom vikenda na jugu SAD, koji je tokom vikenda pogodio snažan olujni sistem, javlja Rojters.

Najteže je pogođena Džordžija, gde je poginulo 14 osoba, a guverner Nejtan Dil je proglasio vanredno stanje u sedam okruga.

Oluje i niz todnada zahvatili su još delove Floride, kao i države Misisipi i Alabamu. Nevreme se polako premešta prema Južnoj Karolini.

Meteorolozi prognoziraju da će se slučna situacija zadržati do nedelje, a olujni sistem će se protezati duž čitave američke istočne obale.

Zvaničnici u Njujorku upozorili su građane da se već u ponedeljak uveče pripreme za vetar jačine preko 100 km na sat, i preko 10 cm kiše.

Izovr: Tanjug
Foto: Twitter/Tiffany Lizée

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter