Izvor: Kurir.rs
07.08.2020 u 08:05
0

GUVERNER OHAJA POZITIVAN NA KORONU: Ne zna gde se zarazio

Guverner američke savezne države Ohajo, Majk DeVajn saopštio je da je pozitivan na korona virus, neposredno pred planirani susret sa predsednikom Donaldom Trampom.

DeVajn, republikanac koji se odavno zalaže za nošenje maski i ostale mere predostrožnosti, rekao je da je testiran na zahtev Bele kuće u Klivlendu, u okviru standardnog protokola pre nego što će se sresti sa Trampom na aerodromu u tom gradu.

On je trebalo da sa Trampom poseti fabriku veš mašina Virpul na severozapadu Ohaja

OVO MORATE ZNATI

STRAVIČAN UDES KOD KRUŠEVCA: Ima poginulih!

Gori zgrada Svetskog trgovinskog centra (VIDEO)

IVANOVIĆ U ZVEZDI? Nakon najnovije informacije iz centra Beograda – više nema sumnje

SMANJUJE SE BROJ PACIJENATA NA RESPIRATORIMA Testirano više od 10.000 ljudi!

MILO NE PRESTAJE: Nova ODLUKA Crne Gore u vezi sa Srbijom!

„Ovo je za mene veliko iznenađenje, a svakako i za moju porodicu“, rekao je DeVajn (73) na konferenciji za novinare u Cedarvilu, gde će biti u karantinu 14 dana.

Dodao je da ne zna gde se zarazio, kao i da je veći deo vremena provodio na svojoj farmi, gde se držao na distanci u odnosu na porodicu i zaposlene.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter