19°C

Beograd

Photo: Twitter/Printscreen

Izvor: Kurir.rs

ŠOK! DEČACI UPALI SA KALAŠNJIKOVIMA KOD TRAMPA: Oružje sakriliu ranac

Policija na Floridi saopštila je da su tri dečaka uhapšena nakon što su ušla u odmaralište američkog predsednika Donalda Trampa Mar-a-Lago sa AK-47 u ruksaku.

Portparol policije Palm Biča Majkl Ogrodnick rekao je da su tri petnaestogodišnjaka skočila na zid u Mar-a-Lagou, dok su prošlog petka bežali od policajca.

Policajac je prišao dečacima dok su sedeli u automobilu nekoliko kilometara severno od letovališta. Dječaci su ušli u auto pokušavajući da pobegnu. Oni su napustili automobil u blizini Mar-a-Laga kada su videli drugi policijski automobil i pobegli na teren letovališta, rekao je Ogrodnick.

„Nisu pokušali da uđu u nijednu zgradu, samo su preskočili zid i pokušali da se sakriju“, rekao je.

Tramp nije bio u odmaralištu kada se desio incident.

SVE O SPORTU

NEVEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG VITEZA Iz Kragujevca do krova sveta!

KRIZA U ARSENALU Odlazi 55 "tobdžija"

GREG POPOVIĆ NAHVALIO JOKIĆA On je reinkarnacija Lerija Birda

TEŠKI DANI ZA SRBINA: Jović ponižen a problemi NE PRESTAJU

Tinejdžeri koji nisu identifikovani drže se u zatvoru za maloletnike, dok tužioci odlučuju da li bi trebalo da im se stavlja na teret kao odrasle osobe. Tinejdžeri su negirali da su vlasnici AK-47, rekavši da su ih pronašli.

Trampovo odmaralište bilo je poprište nekoliko upada od kada je postao predsednik.

U januaru su dve žene uhapšene, nakon što je policija otvorila vatru na njih zbog probijanja dva sigurnosna kontrolna punkta u blizini, u automobilskoj jurnjavi koja nije povezana sa Trampom.

Kineskinja je u februaru osuđena na šest meseci zatvora zbog odolijevanja hapšenju tokom incidenta prošle godine, kada je u Mar-a-Lago ušla bez dozvole. To se dogodilo samo nekoliko meseci nakon što je druga Kineskinja proglašena krivom za laganje saveznih službenika i ulazak na letovalište.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti