Izvor: kurir.rs
03.08.2020 u 14:37
0

SAVET SZO: Majke treba da doje i kad imaju kovid-19!

Majke bi trebalo da doje svoje bebe čak i ako imaju kovid-19, rekao je direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adanam Gebrejezus, pošto koristi nadmašuju rizik od infekcije.

OVO MORATE ZNATI

KONSTITUISANA NARODNA SKUPŠTINA, POSLANICI POLOŽILI ZAKLETVU: Srbija dobila NOVI PARLAMENT!

NIŠKA KOVID BOLNICA: Preminuo MUŠKARAC koji je ŠTAKOM tukao MEDICINSKU SESTRU!

IZGUBILE ŽIVOT U SEKUNDI: Sletele sa puta, na licu mesta poginule dve sestre!

– SZO preporučuje da se majke kod kojih se sumnja na bolest ili je potvrđen kovid-19 ohrabre isto kao i sve druge majke da započnu ili nastave da doje“, rekao je Tedros na konferenciji za novinare – prenosi Rojters.

Budući da svet obeležava nedelju svesti o dojenju, Tedros je u kontekstu aktuelne pandemije rekao da mnoge prednosti dojenja za novorođenčad i decu značajno prevazilaze potencijalni rizik od infekcije kovidom-19.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter