Izvor: tanjug
03.08.2020 u 11:34
0

NEMIRI NA GOLANSKOJ VISORAVNI: Izrael ubio ekstremiste iz Sirije!

Izrealske oružane snage su saopštile da je jutros osujećen pokušaj infiltracije na izraelsku teritoriju ekstremista iz Sirije i da su tom prilikom likvidirana četvorica ekstremista iz Sirije za koje se sumnja da su planirali da podmeću eksplozivne naprave u Izraelu.

PROČITAJTE OVO

POZNAT PO SKANDALIMA, SADA POKAZAO SVOJU NEŽNU STRANU: Ovako Šijan svoju dragu obasipa pažnjom(FOTO)

SPEKTAKULARAN ULAZAK MLADE MANEKENKE U VILU: Merlin im POMRSIO KONCE, oni vide KONKURENCIJU! (VIDEO)

PANIKA U PRIŠTINI! Avdulah Hoti pozitivan na Covid-19!

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS I CELU NAREDNU NEDELJU!

AP prenosi izjavu predstavnika izraelske vojske, general-pukovnika Džonatana Konrikusa, koji kaže da su izraelske snage bile u zasedi dok su istraživale nedozvoljene aktivnosti na Golanskoj visoravni. 

Prema Konrikusovim rečima, izraelski vojnici su otvorili vatru na naoružana sumnjiva lica tek kada su primetili da osumnjičeni postavljaju eksploziv. 

Izraelska vojska tek će utvrditi da li su osumnjičeni ekstremisti pripadnici Hezbolaha ili iranske službe bezbednosti, ali odgovornost za ovaj incident pripisuje vladi u Damasku, dok se zvanična sirijska novinska agencija SANA još nije oglasila. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter