Izvor:
16.01.2017 u 23:14
0

Maskr u noćnom klubu: PETORO UBIJENO, najmanje 15 ranjeno!

Među pet osoba koje su rano jutros ubijene u pucnjavi u noćnom klubu tokom muzičkog festivala u Meksiku su dva kanadska državljanina, jedan Italijan i jedan Kolumbijac, saopštio je glavni tužilac meksičke države Kintana Ro Migel Anhel Peč.

Peta žrtva je žena koja je poginula tokom stampeda koji je usledio nakon što je najmanje jedna osoba pucala u letovalištu Plaja del Karmen na obali Karipskog mora, naveo je on, prenosi AFP.

Državne vlasti su saopštile da su četiri osobe uhapšene u vezi sa pucnjavom.

Najmanje pet osoba je ubijeno, a 15 ih je ranjeno kada je zasad nepoznata osoba otvorila vatru rano jutros u noćnom klubu u meksičkom letovalištu Plaja del Karmen, nakon čega je nastao stampedo, javio je AP.

Američki mediji navode da se napad odigrao dva sata po ponoći, poslednjeg dana muzičkog festivala.

Festival se održavao u klubu "Plavi papagaj" u Plaja del Karmenu, u gradu Solidaridad, oko 60 kilometara južno od Kankuna.

"Za sada imamo naznake da je jedna osoba otvorila vatru", rekla je gradonačelnica grada Solidaridad Kristina Tores, dodavši da vlasti kontaktiraju konzulate SAD, Kanade i Kolumbije kako bi pružile informacije o stanju u kom se nalaze njihovi državljani koji su bili prisutni u klubu, preneo je AFP.

Tores je navela i da je do pucnjave najverovatnije došlo unutar kluba, što je izazvalo paniku među prisutnima.

To područje je, inače, popularno među američkim i evropskim turistima, a uglavnom je pošteđeno nasilja vezanog za drogu koje se često dešava u drugim delovima Meksika, navodi francuska agencija.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter