Izvor:
16.01.2017 u 23:04
0

Moskva se slaže sa Trampom: NATO je zaista OSTATAK PROŠLOSTI!

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov izjavio je danas da se Kremlj slaže sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom da je NATO ostatak prošlosti.

"NATO je zaista ostatak prošlosti i mi se slažemo sa tim. Mi već dugo iznosimo svoje stavove o toj organizaciji", rekao je Peskov.

Peskov smatra da je "konfrotacija sistemski cilj" Alijase.

"Imajući u vidu da je (ova organizacija) fokusirana na konfrontaciju a njena celokupna struktura da je posvećena idealima sukoba, onda, naravno, teško se mzoze nazvati modernom strukturom posvećenoj idejama stabilnosti, održivog razvoja i bezbednosti", istakao je Peskov, prenele su agencije.

Tramp je izjavio da je NATO "zastarela organizacija" koja se "nije trudila da se bavi terorizmom".

"NATO ima problema. Ta alijansa je zastarela jer je pre svega kreirana pre mnogo, mnogo godina", rekao je Tramp u intervjuima za nemački tabloid Bild i londonski Tajms u izdanju od ponedeljka.

"Trebalo bi da štitimo te zemlje, ali mnoge od njih ne plaćaju šta bi trebalo. To je veoma nepošteno prema SAD", kazao je Tramp.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter