Izvor:
16.01.2017 u 18:04
0

Stravično saznanje: Evo ko je UMEŠAN u napad na klub u Istanbulu!

U napad na noćni klub "Reina" u Istanbulu, kada je ubijeno 39 osoba, umešana je jedna obaveštajna agencija, saopštio je danas zamenik turskog premijera Numan Kurtulmuš ističući da je masovna pucnjava izvršena profesionalno.

"Izgleda da napad na noćni klub ''Reina'' nije samo delo terorističke organizacije, već je umešana i obaveštajna agencija. To je bio izuzetno planiran i organizovan čin", rekao je Kurtulmuš u intervjuu za televiziju A Haber.

Islamska država preuzela je odgovornost za napad na taj noćni klub navodeći da je to osveta za učešće turske vojske u Siriji, podseća Rojters.

Tanjug
Foto:Twitter/New York Times World

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter