Izvor:
16.01.2017 u 14:27
0

Avion PAO na ZGRADU: Najmanje 37 žrtava! (video)

Najmanje 37 osoba je poginulo u padu teretnog aviona kompanije Turkiš erlajns na stambeni deo kirginstanske prestonice Biškeka.

Kako se navodi u izveštajima svetskih medija, među stradalima je i četvoro članova posade. Većina stradalih, među kojima šestoro dece, stanovnici su sela na koje se srušio avion pri pokušaju sletanja po gustoj magli. Usled slabe vidljivost srušio se u naseljeno područje u 7.31 po lokalnom vremenu, kada je većina stanovnika spavala. Pri padu aviona oštećeno je najmanje 15 kuća u selu.

Avion na letu TK6491 je krenuo iz Hongkonga i trebalo je da sleti u Biškek, a potom da nastavi putovanje prema Istanbulu.

Dodaje se i da je avion pao na svega dva kilometra udaljenosti od aerodroma na koji je trebalo da sleti.

Kako je saopštilo Ministarstvo zdravlja te zemlje, avion tipa Boing 747 pao je nedaleko od aerodroma Manas, južno od kirgistanske prestonice Biškek, usmrtivši najmanje 15 osoba u naseljenom području u blizini aerodroma, kao i 17 osoba u avionu.

Lokalne službe za vanredne situacije nalaze se na licu mesta.

Blic
Video: Twitter/CWN

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter