Izvor:
16.01.2017 u 04:56
0

Tramp bi sve drugačije (u)radio: Novoizabrani predsednik SAD smatra da je Merkelova napravila KATASTROFALNU GREŠKU, jer je…

Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp izjavio je, u intervjuu za londonski Tajms, da je nemačka kancelarka Angela Merkel napravila "katastrofalnu grešku" sa politikom otvorenih vrata prema izbeglicama.

– Mislim da je napravila jednu veoma katastrofalnu grešku, a to je primanje svih tih ilegalaca – rekao je Tramp.

Tajms je izvode razgovora objavio na Tviter nalogu, navodeći da je to prvi intervju koji je Tramp dao za britanske mediji od kako je izabran za predsednika.

Povodom Bregzita, Tramp je rekao da "ljudi, zemlje žele sopstveni identitet" i da je Ujedinjeno Kraljevstvo "želelo sopstveni identitet".

Tanjug
Foto: Twitter/IBTimesUK Technology

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter