Izvor:
16.01.2017 u 02:01
0

Pala opasna banda: Zaplenjena OGROMNA količina oružja, uključujući i ono koje OBARA AVION!

Španski zvaničnici saopštili su da su ranije ove nedelje zaplenili između 10.000 i 12.000 komada oružja, uključujući oružje kojim može da se obori avion.

Policija je uhapsila četiri muškarca i jednu ženu, sve španske državljane, koji su učestvovali u radu mreže za krijumčarenje oružja u nekoliko provincija širom zemlje, pod paravanom prodavnice za prodaju antikviteta, koja je navodno kupovala dekorativno oružje.

Kupljeno oružje bi, potom, obnovili i prodavali na crnom tržištu širom Evrope, prenela je RT.

Ukupna vrednost zaplenjenog oružja procenuje se na oko 10 miliona evra na crnom tržištu.

Policija je navela da su članovi bande vodili "sofisticiranu i potpuno opremljenu" podzemnu radionicu za popravku, u kojoj je pronađeno više hiljada rezervnih delova za popravku pištolja, kao i pečati i potvrde potrebne za pravljenje lažne dokumentacije za oružje.

Pronađeno je i oko 80.000 dolara u kešu.

Prema saopštenju španskog ministra spoljnih poslova, troje osumnjičenih je zadržano u pritvoru bez prava na kauciju, dok su za preostalo dvoje uvedena organičenja putovanja dok ne počnu sudski postupci.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter