Izvor:
15.01.2017 u 23:41
0

Šef CIA poručio Trampu: Manje priče i tvitovanja, to nije u interesu SAD!

Direktor CIA Džon Brenan upozorio je danas izabranog predsednika SAD Donalda Trampa da njegovo "pričanje i tvitovanje" nije u interesu zemlje i da budući šef Bele kuće ne razume u potpunosti kakvu pretnju Rusija predstavlja za SAD.

Brenan je rekao da bezbednosna pitanja sa kojima će se Tramp suočiti kad postane predsednik u petak nisu "o njemu", prenosi AP.

Tramp, kako je dodao, mora da shvati da će "imati priliku da učini nešto za našu nacionalnu bezbednost, nasuprot pričanju i tvitovanju".

Takva spontanost nije u interesu nacionalne bezbednosti SAD, naglasio je Brenan u emisiju Foks televizije.

On je rekao da su obaveštajni zvaničnici informisali Trampa o dosijeu neproverenih, ali potencijalno opasnih informacija koje Rusija ima o njemu zato što je to dobro poznato, a oni su želeli da Tramp bude svestan tih navoda.

Tanjug
Foto: Twitter/FloridaforHRC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter