Izvor: Nezavisne
05.06.2020 u 14:54
0

JEZIV SNIMAK! ZAPALILI POLICAJCA U ZNAK PROTESTA! (VIDEO)

Tokom protesta u meksičkom gradu Guadalahari došlo je do incidenta u kojem je zapaljen policajac.

U Meksiku traju protesti i nemiri zbog policijske brutalnosti i smrti muškarca koji je preminuo nakon hapšenja, baš kao što je bio slučaju SAD-u gdje je ubijen Džordž Flojd.

Protesti su organizovani nakon što je Đovani Lopez uhapšen jer nije nosio masku, a policajci su ga nasmrt pretukli.

Video koji kruži društvenim mrežama prikazuje grupu policajaca na motociklima, a u jednom trenutku je maskirani muškarac posuo zapaljivu tečnost po leđima jednog od policijskih službenika te ga potom zapalio.

Srećom, ostali prisutni policajci su pomogli kolegi te je vatra brzo ugašena, javlja „Russia Today“.

Protesti danima traju i širom SAD zbog Flojdove smrti, a demonstranti zahtevaju pravdu. Međutim, puno je nasilja, pljački, uhapšenih demonstranata, kao i povređenih u sukobima.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter