Izvor:
08.01.2017 u 15:08
0

Prerušen u medicinsku sestru: PUCAO na konzularnog službenika! (FOTO)

Meksički zvaničnici tragaju za naoružanim napadačem koji je bio prerušen u medicinsku sestru kada je pucao na američkog konzularnog službenika u gradu Gvadalahari.

Američki konzulat u Gvadalahari objavio je video snimak na svom nalogu na Fejsbuku na kojem se vidi napadač, obučen u plavo i noseći periku, kako čeka ispred garaže tržnog centra u petak.

On, potom, podiže pištolj i puca na automobil, u kojem se nalazio američki diplomata, posle čega beži, preneo je AFP.

Nekoliko sati pre pucnjave, video snimci sa različitih kamera pokazuju ranjenog zvaničnika kako plaća svoju kartu za parkiranje na automatizovanoj mašini, dok ga naoružani napadač prati.

Državni tužilac Heliska, savezne države na zapadu Meksika, Eduard Almaker Ramires rekao je da četiri video snimka ukazuju na to da je reč o direktnom napadu.

Zvaničnik američke vlade, koji nije želeo da bude imenovan, rekao je za AFP da je ranjen vicekonzul, dodajući da nije utvrđen motiv pucnjave.

Meksičke vlasti ranije su saopštile da je američki diplomata upucan u Gvadalahari, ali da se nalazi u stabilnom stanju.

Meksički zvaničnici vode istragu o incidentu, navedeno je u saopštenju državnog tužilaštva

Američki FBI ponudio je nagradu od 20.000 dolara za informaciju koja bi pomogla u identifikovanju napadača, saopštila je američka ambasada u Meksiku na svom.

Pogledajte:

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/USCGGuadalajara

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter