Izvor: Tanjug
27.05.2020 u 13:22
0

STRAZBUR: Apel gledaocima ilegalne utakmice da se testiraju!

Zvaničnici u Strazburu apelovali su na stotine gledalaca koji su prisustvovali ilegalno održanoj utakmici za vikend u Starzburu da se anonimno testiraju na korona virus.

Kako Gardijan prenosi, meč se igrao u nedelju između dva lokalna gradska kluba dok je na snazi zabrana javnih okupljanja više od deset ljudi. Utakmici je prisustvovalo oko 400 ljudi koje vlasti pozivaju da se testiraju na korona virus u strahu od drugog talasa pandemije.

PROČITAJTE I OVO

RAZVEZAO JEZIK! Najveći estradni makro progovorio kome je podvodio starlete i uspešne žene

BRUTALNI UBICA PRED SUDIJOM Ovo su detalji monstruoznog ubistva maćehe

NORVEŠKI AMBASADOR POSLAO JAKU PORUKU: Norveška i Srbija udruženim snagama protiv nepravde

TUGA! DANAS JE SAHRANA DEČAKA KOJEG JE UBILA STRUJA: Ne znamo kako ćemo dalje bez Leona

U AUTU DVA PUTNIKA A ZA LEČENJE 2.100 EVRA: Evo koja pravila u Grčkoj stvarno važe, a šta je potpuna NEISTINA

Zvaničnici su ovaj incident ocenili kao „neshvatljiv, neodgovoran i veoma ozbiljan“ i istakli da testiranje nema za cilj da utvrdi i kazni prekršioce ove mere, već da ima za cilj zaštitu zdravlja.

– Ovo nije zamka. Naš prioritet je zdravlje – izjavio je lokalni prefekt.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter