Izvor: Tanjug
23.05.2020 u 22:29
0

JERUSALIM: Otvara se Crkva svetog groba posle dva meseca

Crkva svetog groba u Jerusalimu ponovo će biti otvorena za vernike u nedelju, nakon dva meseca od zatvaranja zbog epidemije virusa Kovid-19.

Crkva se nalazi u starom gradu u Jerusalimu, na mestu za koje hrišćani veruju da je na njemu Isus Hrist bio sahranjen i vaskrsao, prenosi izraelska televizija i24news.

OVO MORATE ZNATI

RASPADA SE NATO! Povlače se potpisi sa sporazuma!

SADA JE SVE JASNO! Bil Gejts PATENTIRAO KORONU JOŠ 2018!

AMERIKA SE SPREMA ZA RAT! Noćas testirali MOĆNO LASERSKO ORUŽJE! (VIDEO)

OVO NEĆE PROĆI! SPREMAJU NAPAD NA SRBE! Provaljen PODLI PLAN Prištine i Podgorice

KRISTIJAN UDARIO NA MARIĆA Ovo je žestoki momak poručio legendi novinarstva (VIDEO)

Crkva je zatvorena u martu zbog straha od širenja novog korona virusa, a pošto se otvori, za vernike i posetioce će biti obavezno nošenje maski i druge lične zaštitne opreme.

Pristup mestu biće dozvoljen za samo 50 osoba, moraće da se poštuje fizička distanca, a proveravaće se i temperatura vernika pre ulaska u crkvu.

Kako se navodi, dodirivanje i ljubljenje predmeta u crkvi je strogo zabranjeno.

Prošlog meseca, za vreme Uskrsa, crkva je bila zatvorena iako je desetine hiljada turista i vernika posetilo Stari grad u Jerusalimu.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter