Izvor:
05.01.2017 u 16:29
0

Panika na aerodromu: Policija pronašla SUMNJIVI PREDMET!

Na aerodromu "Hrabrovo" u ruskoj enklavi na Baltičkom moru Kalinjingradu pronađen je danas sumnjivi predmet koji je prebačen u policiju.

Portparolka aerodromskog direktorata Natalija Gricun kazala je za rusku agenciju da nije bilo potrebe za evakuacijom putnika.

"Sada je puno ljudi na putničkom terminalu i možda je stvoren utisak da neke od njih odvode iz zgrade, ali to nije tako", rekla je Gricunova koja je dodala da je pojačana bezbednost na terminalu.

Ruska agencija navodi da je sumnjivi predmet pronašlo aerodromsko osoblje i da ga policija sada ispituje. Gricunova je kazala i da je od jutros je iz Moskve i Sankt Peterburga stiglo sedam aviona, ali nijedan još uvek nije poleteo iz Kalinjingrada.

Juče ujutru su tri osobe lakše povređene kada je ruski putnički avion po snegu skliznuo sa piste nakon sletanja na ovaj aerodrom, saopštili su zvaničnici, dok je oko 1.500 putnika ostalo zaglavljeno na aerodromu u tom najzapadnijem ruskom gradu. Ruska istražna komisija je pokrenula krivičnu istragu o ovom incidentu.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter