Izvor:
04.01.2017 u 14:37
0

Poblemi za Trampa: Veliki nesporazum sa američkom obaveštajnom zajednicom povodom navodnog mešanja Rusije u izbore!

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je pomeren njegov sastanak sa obaveštajnim službama o mešanju Rusije u američke izbore, što su zvaničnici odlazeće administracije demantovali.

Kako prenosi AP, jedan američki zvaničnik navodi da nema pomeranja u planovima obaveštajnih službi da obaveste Trampa o mešanju Rusije u izbore.

On je dodao da je zbunjen Trampovim "tvitom" u kom je novoizabrani predsednik SAD rekao da je sastanak odložen do petka.

Prethodno je Tramp na Tviteru naveo da je veoma čudno što je sastanak odložen.

– Možda im je potrebno više vremena za taj slučaj. Veoma čudno – napisao je Tramp.

Američke obaveštajne službe ranije su iznele tvrdnje da Rusija stoji iza hakovanja mejlova Demokrata tokom predsedničke kampanje u SAD, kako bi uticali na izbore u Trampovu korist, što je Tramp ocenio kao smešno.

Tanjug
Foto: Twitter/FloridaforHRC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter