Izvor:
03.01.2017 u 21:16
0

MARIN LE PEN: Ponovno UJEDINJENJE Krima sa Rusijom BILO LEGITIMNO!

Predsednica francuskog Nacionalnog fronta Marin le Pen izjavila je da "ne misli da je ponovno ujedinjenje Krima sa Rusijom bilo nelegitimno".

"Referendum je organizovan i stanovnici Krima su glasali za pristupanje Rusiji. Ne vidim nikakvog osnova za dovođenja tog referenduma u pitanje", rekla je za francusku BFM TV kandidatkinja na predsedničkim izborima koji se ove godine održavaju u toj zemlji, prenose mediji.

Ruska agencija podseća da su stanovnici Krima i Sevastopolja na referendumu održanom u martu 2014. izglasali odvajanje od Ukrajine i pristupanje Ruskoj federaciji, koje vlasti Ukrajine, SAD i EU ne priznaju.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/MarineLePen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter