Izvor:
03.01.2017 u 20:23
0

Sveštenik iz pakla: Orgijao u crkvenom rektoratu, seksualno zlostavljao razvedene žene koje su tražile duhovni savet!

Zbog podvođenja svojih 15 ljubavnica i snimanja orgija u crkvenom rektoratu podignuta je kaznena prijava protiv italijanskog sveštenika Andree Kontina, piše Internešonal biznis tajms.

Četrdesetosmogidišnjeg sveštenika crkve San Lazaro u Padovi policiji su prijavile tri članice njegove županije. Otvorena je istraga zbog psihološkog nasilja, a tokom racija zaplenjene su seksualne igračke i pornografski snimci, piše Jutarnji list.

Kontinu se tereti da je putem internet stranica za razmenu žena podvodio svoje ljubavnice od kojih su neke to postale nakon što su od njega zatražile savet nakon razvoda braka, kao i da je s njima odlazio na luksuzna putovanja u Austriju, Hrvatsku i Francusku gde su posetili i svingerski klub "Cap d'Agde", prenosi Slobodna Dalmacija.

Jedna od žena koje se dovodi u vezu s pohotnim sveštenikom ispričala je da ih je Kontin saletao porukama i pozivima sve dok ih ne bi nagovorio da mu se pridruže u krevetu. Rekla je da suimali seksualne odnose u rektoratu i u drugim objektima "u svako doba dana i noći" i da više neće da otkrije zbog interesa istrage.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter