Izvor:
23.12.2016 u 03:29
0

Terorista iz Berlina na putu za BIH? Ovo je izazvalo HAOS u nemačkoj policiji!

Tokom celog dana iz Nemačke stižu vesti o brojnim racijama širom zemlje, a potraga za glavnim osumnjičenim za napad u Berlinu, Anisom Amrijem, polako poprima razmere opšte histerije.

Policija dobija na stotine dojava, sve ih proverava, ali očigledno još nema rezultata.

Možda je najnapetije danas je bilo u Heilbronu, gradiću severno o Štutgarta. U jednom trenutku policija je blokirala celu autobusku stanicu, ali i okolne puteve.

Naime, haos je nastao pošto je vozač autobusa koji je saobraćao na relaciji Luksemburg – Bosna i Hercegovina pozvao policiju i rekao im da je sto posto uveren da se Amri nalazi u njegovom autobusu.

Nemački komandosi su se na licu mesta pojavili u roku nekoliko minuta, ali još brže su zaključili da se radi o pogrešnoj informaciji. Čak su detaljno pretražili autobusku, pretresli ljudima torbe, ali nisu pronašli ništa šta upućuje da se Amri nalazio u autobusu.

Avaz
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter