Izvor:
23.12.2016 u 00:50
0

Trampova ćerka NAPADNUTA u avionu: Dok je bila sa decom, muškarac se…

Ivanka Tramp svima je dala do znanja da je ništa ne može izbaciti iz takta dok je sa svojom decom letela iz Njujorka za Floridu.

Naime, na majku troje dece i ćerku novoizabranog američkog predsednika Donalda Trampa obrušio se jedan putnik.
Muškarac koji je u naručju držao dete, vikao je na Ivanku i upitao šta će ona na komercijalnom letu kada ima privatni avion.

Ivanka na njega maltene nije obratila pažnju i pokušavala je da zaokupi decu s bojicama kako bi im skrenula pažnju sa nasilnika.

Suprug muškarca koji je počeo da viče na Ivanku Tramp, Metju Lasner, rekao je da nije uopšte bilo tako, a da je njegov suprug izrazio mirnim tonom svoje nezadovoljstvo, ali osoblje aviona ga je čulo pa su ih izbacili iz aviona.

Ipak, samo sat vremena ranije Lasner je na Twiteru napisao: "Ivanka i Džared su u avionu, lete komercijalnim letom. Moj muž ih maltretira"

On je i uslikao fotografiju Ivanke koja je sedela u avionu i napisao da su ih izbacili s leta nakon što su izrazili nezadovoljstvo jer moraju leteti sa Trampovom ćerkom.

Ubrzo je izbrisao te tvitove.

Jutarnji.hr
Foto: Twitter/IvankaTrump

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter