Izvor:
22.12.2016 u 18:08
0

Sav užas DŽIHADA u jednom snimku: Pogledajte kako se roditelji OPRAŠTAJU od ćerki koje su se UBRZO RAZNELE BOMBAMA u policijskoj stanici! (VIDEO)

Jeziv snimak se pojavio na internetu koji nam još jednom pokazuje koliko užasan može da bude religijski fundamentalizam.

Naime, džihadistička porodica kako snimak pokazuje ljubi svoje ćerke, devojčice uzrasta od sedam i devet godina i navodno ih šalje u policijsku stanicu u Siriji kako bi se tamo raznele bombama.

Devojčice su obučene u tople kapute, ispod kojih se nalazi eksploziv. Na snimku devojčice grle ženu za koju se veruje da je njihova majka. Čovek koji kaže da je njihov otac im na snimku drži predavanje kako da sprovedu samoubilački napad.

Samo nekoliko sati kasnije, veruje se da je sedmogodišnjakinja ušla u policijsku stanicu u Damasku i zatražila da koristi toalet,a potom je eksplodirala.

Pogledajte:

Happytv.rs/metro.co.uk
Foto:metro.co.uk/video

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter