Izvor:
22.12.2016 u 04:56
0

Oglasio se brat teroriste iz Berlina: Nisam imao pojma čime se bavi, nisam znao baš ništa!

Od trenutka kada je objavljeno da je Anis Amri glavni osumnjičeni za napad na božićni sajam u Berlinu, telefoni u jednoj kući u Kairouanu u Tunisu ne prestaju da zvone.

U toj kući je Amri nekada živeo s roditeljima i petoro braće i sestara, ali sada je sasvim sigurno da do ujedinjenja cele porodice više nikada neće doći.

Amri je danas najtraženiji navodni terorista na svetu i izgledi da do Tunisa dođe u jednom komadu ravni su nuli.

U njegovoj porodičnoj kući vlada neverica. Niko još ne može da veruje da je njihov brat počinio takav monstruozan zločin.

"S bratom sam vrlo često komunicirao preko Fejsbuka. Nisam imao pojma čime se bavi, nisam znao baš ništa. Zabrinut sam kao i svi ostali", rekao je njegov brat Valid za Bild naglasivši da porodica Amri nema nikakve veze s Islamskom državom.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter