Izvor:
17.12.2016 u 19:16
0

Zlotvor joj unakazio život: Dečko – monstrum je ZAPALIO, ostala bez ušiju, dva prsta, bori se za da preživi!

Džudi Malinovski (33) iz Ohaja nema nijedno uvo, izgubila je dva prsta i jedva govori, nakon što je dečko u avgustu prošle godine zapalio i sada nakon više od 50 operacija kojima se podvrgla, lekari smatraju da neće izdržati. Ona je odlučila da progovori za medije jer nije mogla da svedoči na suđenju i trenutno se bori sa majkom za ustanovljenje "Džudinog zakona".

Majkl Slager (41) je u petak osuđen zbog svog jezivog zločina na 11 godina zatvora. Tokom suđenja je uvek tvrdio kako nije zapalio Džudi namerno, već da se to desilo slučajno dok je pokušavao da pripali sebi cigaretu.

Malinovski je provela čak 16 meseci u bolnici i želela je da svedoči protiv svog bivšeg dečka, ali pošto je sprečena, ona je odlučila da javno progovori o kobnoj noći za medije u svojoj bolničkoj sobi.

– Nisam znala da neko može da bude toliko zao. Samo je stajao i ništa nije uradio – rekla je Džudi prisećajući se trenutka kada je tokom svađe na benzinskoj stanici Majkl polio gorivom i zapalio.

Stravičan napad je, majku dvoje dece Malinovski ostavio bez ušiju, dva prsta i unakazio joj telo koje je preko 80 posto prekriveno opekotinama četvrtog i petog stepena.

Skoro godinu i po dana nakon Džudinog susreta sa smrću ona je i dalje na intenzivnoj nezi, diše uz pomoć aparata, ne može da hoda i jedva govori.

Otvorene rane na leđima i zadnjici su i dalje tu, presađivanje kože je nemoguće i ne postoji šansa za izlečenje, a Malinovski ne sme da leži na stomaku zbog problema sa disanjem.

Uoči svoje 52. operacije Džudi, inače bivša zavisnica i žena koja je preživela rak jajnika, kaže da niko ne zaslužuje da doživi toliko boli.

Ona je istakla kako kazna za Majkla nije adekvatna, a njena majka navodi da je zaslužio doživotnu.

Lekari smatraju da Malinovski neće uspeti da preživi zbog teškoće svog stanja.

Džudi se sa majkom bori za zakon koji bi se zvao po njoj, a zahtevao bi strožije kazne za delo spaljivanja druge osobe.

Blic
Foto: Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter