Izvor:
16.12.2016 u 16:48
0

Kraj drame: Uhapšen muškarac, koji je UPUCAO POLICAJCA U GLAVU!

Policija je privela muškarca koji je pucao u glavu policajcu u saveznoj državi Vašington, nakon čega se zabarikadirao u kuću u Mount Vernonu.

Policajci su na adresu u Maunt Vernonu došli zbog zbog prijave komšija, koji su tvrdili da je jedna osoba ubijena. Čim su stigli na lice mesta, napadač je počeo da puca na njih, piše "King njuz". Ranjeni policajac je kritično, ali lekari su stabilizovali njegovo stanje.

Policija navodi da je napadač u kući držao više osoba za taoce. Specijalni pregovarači za krizne situacije poslati su na lice mesta kako bi pregovarali sa čovekom koji je "od ranije poznat policiji kao osoba koja često krši zakon", nakon čega su ubedili da se preda, javlja "RT".

Za vreme trajanja akcije deo naselja je evakuisan, dok je ostalim komšijama naređeno da ne izlaze iz svojih domova.

Blic
Foto: Twitter/BeenVerified.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter