Izvor:
16.12.2016 u 02:36
0

Horor u Beču: Srbin izbo suprugu, sin zatekao majku u lokvi krvi!

Muškarac (39) koji je poreklom iz Srbije izbo je nožem na smrt suprugu (39) u stanu u Beču.

U vreme zločina njihov sin (16) bio je u stanu i on je i pronašao telo žrtve, dok je njihova ćerka (12) bila u školi. Ubistvo se dogodilo oko 7.30 sati.

Muž je pošto je izbo ženu pobegao i za njim policija intenzivno traga. Kako je saopštila policija sin je čuo vrisku i kada je izašao iz sobe zatekao je majku svu u krvi. Odmah je pozvao hitnu pomoć i policiju. Lekari su zatekli okrvavljenu ženu koja je još davala znakove života, sa mnogobrojnim ubodnim ranama po grudima.

Uprkos pokušaju lekara da je reanimiraju žena je ubrzo preminula na licu mesta. Motiv zločina se istražuje, ali ono što se za sada zna je da je nesrećna žena tražila zabranu prilaska 24. novembra, zbog pretnji supruga i nasilničkog ponašanja, i da je 6. decembra podnela zahtev za razvod braka što je mogući okidač za ovaj gnusni zločin.

Vrlo smo potreseni ovim što se dogodilo. Upućeni smo bili u ovaj slučaj i ukazivali na ozbiljnost slučaja ali očigledno je da predmet nije dovoljno ozbiljno shvaćen – kaže Rosa Logar iz Aagencije za borbu protiv nasilja u porodici.

Izvor: krone.at
Foto: Pintskrin: krone.at

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter