Izvor:
15.12.2016 u 00:33
0

Kćerka monstrum: Svi su mislili da ju je otac ostavio, pa izvršio samoubistvo, a ona ga je UBILA!

Kada se pročulo da ju je otac napustio i potom izvršio samoubistvo, Kristal Bruk dobila je podršku od svih prijatelja i sugrađana.

Upravo zbog toga, mnogi su razumeli što je nekoliko dana posle očeve smrti pozvala nekoliko prijatelja da dođu kod nje i prave joj društvo. Međutim, ubrzo je počela da organizuje divlje žurke, a čak je ugradila i šipku za ples u kuhinji.

Mnogi su se tada upitali da li je Kristal tinejdžerka koja se na čudan način bori sa tugom zbog smrti oca, ili zapravo slavi?

Kada je nekoliko njenih prijatelja izašlo u dvorište kuće kako bi igrali fliper (na mašini Kristalinog oca), pronašli su odgovor na to pitanje. Telo Kristalinog oca raspadalo se u plastičnom džaku skrivenom iza kuće!

Majk Hauel Bruk (50) bio je uspešan urednih sportskih novina u Šipbek veliju, malom gradu u američkoj državi Kolumbija. Živeo je sa svojom ćerkom Kristal u velikjo kući sa osam soba i predivnim pogledom na planinu. Lokalci kažu da je Majkl bio dobar otac, i da se uvek trudio da ćerku izvede na pravi put. Voleo je miran život u provinciji, ali čini se da je Kristal htela više. Kada je uhvaćena u krađi u supermarketu, malo je reći da je Majkl bio razočaran. Niko ne zna šta joj je rekao, ali to je bila noć u kojoj je Kristal odlučila da će njen otac umreti, piše Mirror.

Došli su kući, Kristal je otišla pod tuš, a kada je izašla iz kupatila, zatekla je oca kako drema na kauču. Uzela je pušku i pucala mu u glavu.

Nekako je usoela da odvuče njegovo telo iza šupe. Ugurala je očev leš u plastičnu kesu i ubacila ga u kontejner koji su imali u dvorištu. Preko njega je navukla veliku vreću za spavanje, otarasila se puške i prodala kauč. Prijateljima je rekla kako joj se otac odselio u Džordžiju, a nekoliko nedelja kasnije rekla im je kako je dobila poziv policije koja ju je obavestila kako joj se otac ubio.

Očevu ušteđevinu počela je da troši na drogu, vozila je njegov auto…a policija nije primetila ništa jer je u pitanju ruralni gradi', u kome svi žive podalje jedni od drugih. Kuća joj je bila izvan grada, u planini…te nije privlačila pažnju.

Kada su njeni prijatelji, nakon partije flipera, prenosili mašinu u šupu – jer su došli kako bi pomogli Kristal da preuredi kuću, jedan od njih video je kontejner i pogledao unutra. Otkrio je Majklovo telo koje je već bilo u stanju raspadanja.

Pozvali su policiju, ali Kristal je do tada već pobegla kod majke u Džordžiju. Rekla joj je kako ju je otac isterao iz kuće, i da nema gde da ode. Međutim, već narednog dana je uhapšena, i ubrzo je u policijskoj stanici priznala zločin.

Kristal (20) je proglašena krivom za prvostepeno ubistvo, a sudija su je nazvao "brutalnim proračunatim čudovištem".

Osuđena je na 30 godina zatvora bez mogućnosti pomilovanja.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter