Izvor:
11.12.2016 u 17:45
0

Jeziva nesreća: Cisterna udarila u kolonu automobila, poginulo najmanje 40 ljudi!

Jeziva nesreća dogodila se u Keniji kada je cisterna koja je prevozila naftu udarila u kolonu automobila i pretvorila se u bombu. U nereći je stradalo najmanje 40 ljudi.

Nesreća se dogodila na auto-putu Najrobi-Nakuru, 80 kilometara od Najrobija, kada je vozač cisterne napunjene naftom izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u drugu kolovoznu traku i udario u vozilo koje je nailazilo. Cisterna je eksplodirala napravivši ogromnu vatrenu loptu.

Stradalo je najmanje 40 ljudi, a vlasti misle da bi broj poginulih mogao biti i mnogo veći.

Preživeli svedoci pričaju da je vozač izgubio kontrolu nad velikim vozilom i prvo udario u mini-bus. Plamen se velikom brzinom proširio na ostala vozila koja su našla u blizini. U velikoj eksploziji malo ko je imao šansu da preživi, kaže svedok koji je bio nešto udaljeniji od mesta nesreće, pa je za dlaku izbegao smrt.

Zvaničnici su saopštili da je na mestu nesreće potpuno izgorelo 12 vozila, a da su 14 putnika u mini-busu spaljeni živi.

Iz Crvenog Krsta, čiji su aktivisti prvi stigli na mesto nesreće, saopšteno je da je 30 tela izvučeno iz ugljenisanih automobila.

Istragom bi trebalo da se utvrdi kako se dogodila ova katastrofa na vrlo prometnom auto-putu u Keniji.

Alo
Foto: Youtoube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter