Izvor:
11.12.2016 u 17:12
0

Stravičan snimak: Svirali su bezbrižno gitaru, a onda ih je prekinula strahovita EKSPLOZIJA! (VIDEO)

U sinoćnjem stravičnom napadu u Istanbulu poginulo je 38, a ranjeno najmanje ljudi, a strahuje se da će broj žrtava rasti.

Trenutak tragedije zabeležile su bezbedonosne kamere, ali i kamere Televizije Bešiktaš, koja je u tom trenutku emitovala program uživo. Od jačine eksplozije studio se prilično zatresao, a svi prisutni su brzo napustili prostorije.

Na društvenim mrežama objavljen je veliki broj snimaka koji pokazuju mesto na kojem je došlo do tragedije. Jednu od eksplozija slučajno su zabaležili mladići dok su svirali i pevali. Kada su shvatili šta se desilo, potrčali su u zaklon.

Eksplozije su usledile sat vremena po završetku utakmice na stadionu, pa su navijači već otišli svojim kućama.
Međutim, snažan udar su osetili i novinari koji su sa stadiona uživo prenosili analizu utakmice.

Turski zvaničnici saopštili su da je u pitanju teroristički napad i da je meta bila policija.

Kurir
Foto: Youtoube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter