Izvor:
03.12.2016 u 18:24
0

OKONČALI SU ŽIVOT U NAJGORIM MUKAMA: Stradalo 38 rudara u dve nesreće!

Najmanje 38 rudara stradalo je ove nedelje u eksplozijama u dva rudnika uglja, na severu i severoistoku Kine, preneli su danas državni mediji.

Prva eksplozija dogodila se u utorak uveče u privatnom rudniku u provinciji Hejlongđang na severoistoku Kine, gde su 22 rudara ostala zatrpana. ;Agencija Sinhua je javila da je u toj nesreći stradao 21 rudar i dodala da spasioci danas pokušavaju da dođu do jedinog preživelog radnika koji je tri dana blokiran ispod zemlje.

Druga nesreća se desila u pronvinciji Čifeng na severu i u toj eksploziji je poginulo 17 rudara, preneli su danas tamošnji lokalni mediji i dodali da je blokirano nekoliko rudara čiji se tačan broj još ne zna.

Kina je prvi svetski proizvođač uglja i nesreće u tim rudnicima su veoma česte

Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter