Izvor:
22.11.2016 u 22:25
0

HOROR U OKOLINI VIĆENCE: Srbi oteli, pa brutalno silovali MALOLETNU Nigerijku!

Dva tridesetpetogodišnja muškarca iz Srbije uhapšena su u Italiji zbog sumnje da su oteli i silovali tinejdžerku iz Nigerije u okolini Vićence, piše “Blic”.

Kako navode italijanski mediji, maloletna Nigerijka (17) koja u Italiji boravi ilegalno pronađena je polugola pored puta u okolini grada.

Nju je zatekao slučajni prolaznik koji joj je pomogao i odvezao u bolnicu.

Devojka je policiji ispričala da su je dvojica muškaraca "svetle puti" protiv njene volje odvela iz četvrti San Bortolo u Vićenci u jedan stan.

Tamo su je jedan za drugim silovali, a zatim pretukli, opljačkali i gotovo bez odeće ostavili pored puta.

Srpski državljani, od kojih jedan nema stalno boravište u Italiji nalaze se u pritvoru.

U stanu jednog od njih pronađen je telefon maloletnice, dok je njena odeća bačena u kontejner u kome se odlažu stvari namenjene za dobrotvorne svrhe.

Blic
Foto: Twitter/crystallyn

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter