Izvor:
22.11.2016 u 17:28
0

FILMSKA PLJAČKA: Lopovi oteli čak PET MILIONA evra od dve žene!

Dve žene iz Katara su opljačkane na pariskom auto-putu, a vrednost plena koji su odneli lopovi je pet miliona evra, prenosi agencija AFP. Prema nezvaničnim informacijama, dve sestre su luksuznim "bentlijem" krenule ka Parizu sa aerodroma Le Burže, ali su ih na putu presrela i opljačkala dva maskirana muškarca.

Policijski izvor je za AFP rekao da su lopovi "odneli sve" – nakit, odeću, prtljag i da je ukupna vrednost njihovog plena oko pet miliona evra. Lopovi su žrtve isprskali suzavcem.

Identitet žrtava još nije saopšten, a mediji prenose da su sestre iz Katara stare oko 60 godina. Pljačka se dogodila u ponedeljak uveče, a istraga je otvorena kada ju je prijavio šofer opljačkanih žena.

Mreža TF1 javlja da su lopovi nekako presreli luksuzno vozilo i naterali šofera da se zaustavi u blizini jedne pumpe na putu A1.

B92
Foto: Ilustracija Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter