Izvor:
21.11.2016 u 03:31
0

Čudovište: Muškarac držao ženu i četiri tinejdžerke kao seks robinje i iznajmljivao ih drugim muškarcima!

Ričard Nider Džekson optužen je u petak za trgovinu ljudima. Kako je navelo tužilaštvo, on je u Detroitu (Mičigen) prisiljavao na prostituciju tridesetjednogodišnju ženu, dve devojke stare 21 godinu i dve tinejdžerke od 15 i 16 godina. "Detroit fri pres" navodi da je Džekson na sajtu Backpage.com objavio njihove fotografije i nudio njihove seksualne usluge.

Džekson, koji je i ranije bio osuđivan zbog krivičnih dela, vrbovao je žene i maloletne devojke, a zatim ih je navlačio na drogu, uključujući i heroin.

Lanac trgovine ljudima razbijen je u četvrtak prošle nedelje, nakon što je jedna od njegovih seksualnih robinja pomogla tinejdžerkama da pobegnu iz Džeksonove kuće u Saut elektrik stritu kroz prozor u kupatilu, prenosi "Dejli mejl".

Kako je izjavio agent FBI Majkl Glenon, one su pozvale policiju nakon bekstva, ali još nisu nađene.

Kada su agenti FBI i detroitska policija ušli u zgradu, zatekli su crna čelična vrata s katancem na vrhu stepeništa, gde je Džekson držao neke žene, dok su druge bile u podrumu.

Kada bi žrtve odbile da se prostituišu, Džekson ih je tukao. Osim što je oglašavao njihove seksualne usluge na internetu, primoravao ih je da čekaju mušterije na ulici.

– Džekson i njegovi saradnici bi navukli devojke na drogu kako bi ih zadržali u kući. Kada bi postale zavisne, Džekson i njegovi saradnici su ih podvodili mušterijama i terali su ih da diluju drogu umesto njih – navodi se u optužnici.

Seksualni sastanci su odigravali u dve sobe na spratu njegove kuće.

Džekson je ceo život zatvaran zbog različitih krivičnih dela, uključujući i posedovanje droge, napad i oružanu pljačku.

Blic.rs
Foto: Detroit PD

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter