Izvor:
17.11.2016 u 04:08
0

Velika zaplena španske policije: Srbi deo narko klana koji je dilovao 310 kilograma kokaina!

Španska policija razbila je na području Barselone međunarodnu kriminalnu organizaciju koja je rasturala kokain i uzgajala marihuanu. Uhapšeno je 11 osoba među kojima su i državljani Republike Srbije, a zaplenjeno je 310 kilograma kokaina velike čistoće!

Osim toga, policija je pronašla i zaplenila više od tri hiljade stabljika marihuane u različitim fazama razvoja, oko 200.000 evra i nakit u vrednosti od 20.000 evra. Takođe je oduzeto sedam vozila. Uhapšene osobe kod sebe su imale falsifikovane lične isprave, a bili su zaduženi za uzgoj marihuane koja je proizvođena u iznajmljenim kućama u izolovanim područjima i rasturanje kokaina.

Novosti.rs
Foto: Ilustracija Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter