Izvor:
16.11.2016 u 23:41
0

Novi američki predsednik je spreman na sve: Pogledajte kakvo tajno oružje Donald Tramp ima u ondosima sa Kinom (foto i video)

Arabela Kušner, petogodišnja unuka novoizabranog američkog predsednika Donalda Trampa, postala je hit u Kini pošto je na društvenim mrežama objavljen snimak na kome ona pevuši pesmicu na kineskom, javio je CNN.

Iako joj je samo pet godina, Arabela bi, primećuju mediji, mogla postati Trampov pokretač diplomatskih odnosa sa Kinom, preneo je Dnevnik.

„Arabela je htela da ima kinesku Novu godinu pre spavanja. Obukla se, pevala i recitovala pesme za Žareda Džozefa i mene“, napisala je u opisu snimka Trampova ćerka Ivanka.

Američka televizijska mreža podseća da je još pre četiri godine Ivanka za South China Morning Post rekla da malena Arabela uči kineski od svoje dadilje.

Ivanka je dodala da joj se i sama pridružila, te je tada već znala kineske nazive gotovo svih životinja u zoološkom vrtu.

Mnogi već nagađaju kako je Arabelino pevanje na kineskom, koje je na svom nalogu na Instagramu objavila njena majka Ivanka, zapravo suptilan znak Trampovog nastojanja da ostvari diplomatske odnose sa Kinom, dok su drugi napomenuli da je to preduboko tumačenje jednog video-snimka.

Fotografija novog američkog predsednika i njegove neodoljive unuke:

Kako petogodišnja Arabela peva na kineskom pogledajte ovde:

RTS
Foto: Instagram / Ivanka Trump

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter