Izvor:
12.11.2016 u 21:17
0

Ovo se zove luksuz: Zavirite u Trampov privatni avion (video)

Republikanac Donald Tramp izabran je 8. novembra zahvaljujući većini elektorskih glasova, za novog predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

Nakon inauguracije, koja je planirana za 20. januar sledeće godine, Tramp će dobitiključeve od američkih nuklearnih kodova, Bele kuće i slavnog predsedničkog aviona "Air Force One".

Ipak, "Air Force One" biće poput „juga“ naspram njegovog luksuznog, zlatom optočenog privatnog aviona. Reč je o Boingu 757-200, koji je Tramp kupio 2011, a u kojem se nalaze spavaća soba od zlata i svile, nekoliko „bioskopa“ i pravih zlatnih česmi i lavaboa

U avionu se mogu smestiti 43 putnika, kopče na pojasevima za vezivanje su od 24-karatnog zlata (kao i sve ostalo), a pokreću ga mašine Rols Rojsa.

Tokom kampanje, Tramp je nekoliko puta rekao kako će, postane li predsednik, koristiti svoj avion umesto "Air Force Onea". Ipak, kako su vladini zvaničnici rekli za CNN, nemoguće je da predsednik leti u bilo čemu drugom osim u "Air Force One" letelici, koja je u vlasništvu američke vojske.

I dok čekamo 20. januar, zavirite u neverovatnu letelicu Donalda Trampa:

B92
Foto: FOX

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter